Contact


Heeft u vragen of heeft u andere creatieve ideeën en wilt u weten of dit mogelijk is? Wij staan overal voor open en denken graag met u mee!

Meet the planner


Een event voor iemand anders organiseren is en blijft toch altijd iets heel persoonlijks. Of het nu gaat om een babyshower, een kinderverjaardag of een kraamfeest. Daarom stel ik me graag aan u voor!

Ik ben Celia van den Berg, moeder van een prachtige dochter. Na mijn studie ondernemen en management ben ik in de evenementenwereld gerold. Jarenlang was ik daarin actief als eventmanager. Met de ervaring die ik daar heb opgedaan wilde ik meer. Daarom heb ik Kids2Party opgezet, een entertainment en hospitality bureau speciaal voor kinderfeestjes.

Na het eerste verjaardagfeestje van mijn dochter ben ik niet meer gestopt met het organiseren van kinderfeestjes. Inmiddels is dat een paar jaar geleden en nu werk ik samen met een aantal geweldige mensen. Ik vind het heerlijk om een kinderwens, of een persoonlijk event te realiseren. Ik hoop dat ik dat samen met mijn team ook voor u mag doen.

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een kijkje te nemen op onze website. Ik hoop u in de toekomst te mogen ontmoeten.

Liefs,

Celia


Mail mij Kinderfeest boeken

Referenties

Via kennissen van ons, hadden wij van Celia gehoord. Zij had voor hun een gender reveal party georganiseerd en dat zag er zo ontzettend leuk uit dat wij besloten voor onze bruiloft een dessert tafel te nemen. Celia luistert naar je persoonlijke wensen, en weet daardoor precies wat je wilt. Naast de dessert tafel hadden wij een ook champagne dame via Celia ingehuurd en dat vonden onze gasten geweldig. Dit maakte alles nog net wat persoonlijker.

Celia, bedankt voor je aandeel in één van de mooiste dag van ons leven. Je krijgt van ons een dikke 10.

Liefs, Froukje en Dave

Wij hadden het zelfs nooit beter kunnen doen. Onze dochter Dewi vierde haar 4e verjaardag en is stapelgek van Frozen. Natuurlijk hebben we al eens haar verjaardag gevierd, maar nu moest de verjaardag toch wel heel speciaal zijn. Wij kennen Celia via vrienden van ons en eens gevraagd wat zij voor ons kon betekenen. Samen om de tafel gezeten. Celia kwam al gelijk met onwijs leuke concept (Frozen party) en wij konden niet anders dan hier akkoord mee gaan. Eventuele extra wensen konden wij doorgeven en Celia ging aan de slag.

Van a tot z alles wordt geregeld en wij konden ons bezig houden met de jarige en de gasten op het feest. TOP! Wat een verrijking om niet te vliegen constant, en maar bezig te zijn. Het belangrijkste voor ons was de Dewi het naar haar zin had en als wij dan zien dat zij een paar dagen later nog steeds die glimlach op haar gezicht heeft staan dan weten wij dat wij het zelf nooit beter hadden kunnen doen.

Kids2party onwijs bedankt.

Liefs, Patty, Joost en Dewi